"Emberre van szükségem, az örültségben is társra, aki előtt vetkőzhetek akármilyen ruhára és felvehetem legdíszesebb meztelenségem, aki mégjobban szeret, ha csúnya vagyok és elesett, akire nem kell tekintettel lennem sem utcán, sem négyszemközt a csendben körénk rakodó idő múlásában megkövesedetten, aki bárhová eljönne velem és bárhol maradna, akinek párna helyett fejem alatt a karja, akit én altatok, aki felébreszt engem.."
Tóth Éva

Ismerjen meg!

Néhány gondolat magamról:

Vidám, nyílt, kommunikatív, társaságot kedvelő embernek ismernek a barátaim, ügyfeleim. Sok emberrel találkoztam, köztük számos magányossal, akik keresték a párjukat, így született meg a gondolat 2005-ben, hogy egy minden szempontból igényes társkereső irodát alapítsak.
Nyitott és kíváncsi vagyok az emberekre, a társkeresési munkám részben erre épül. Tapasztalataim alapján az internetes ismerkedés időrabló, személytelen és sok esetben a közölt adatok nem a valóságot tükrözik, vagy nem elég informatívak. Irodám a sikeresség érdekében ötvözi a modern társkeresési technikákat a személyes tapasztalati, kapcsolati háttérrel, amivel rendelkezem.

  • 18 éves korom óta élek a budai hegyoldalban, ahol az évek alatt széles baráti köröm alakult ki és a média területén eltöltött 25 év alatt is nagyon sok ismeretségre tettem szert, amit folyamatosan bővítek, érdekes, szimpatikus, kulturált emberekkel. Az így létrejött személyes kapcsolataim mellett a munkám során a FB oldalamon lévő több ezer ismerősöm közül is válogatok.
  • Irodám az ország legnagyobb irodahálózatának a tagja, ami nagy adatbázissal rendelkezik és ezen túlmenően vannak személyesen ismert ügyfeleim.
  • A társkeresői munkám közel 20 éve alatt nívós ajánlói kört alakítottam ki (orvosok, pszichológusok, ügyvédek, személyi edzők, ingatlanosok, stb.), akik a szolgáltatásaimat ismerik és ajánlják baráti, valamint ügyfélkörükben.

Budán, a sasadi hegyoldalban (Előpatak u. 25.) várom az igényes, kulturált, jól szituált társkeresőket, előzetes időpont egyeztetés után.
Komoly kapcsolatot kereső, leinformálható párokat hozok össze, a közös elképzeléseik, igényeik, kölcsönös elvárásaik alapján.
A társkeresőkkel folytatott beszélgetések során, a megfelelő partner kiválasztása érdekében reális képet alkotok az ügyfelem személyiségével, életkörülményeivel, elvárásaival kapcsolatban.
Mind ezek figyelembevételével, személyre szabott ajánlásokat készítek. Segítek a megfelelő partner kiválasztásában és felkeltem az érdeklődést az ügyfelem iránt.
A spontán, kötetlen ismerkedés segítése céljából, programokat is szervezek: utazásokat, nyáron kerti partikat, ősszel kirándulásokat, télen sítúrákat.
Célom, hogy egymást jobban megismerve, mindenki találja meg, az elvárásainak megfelelő társát!
Az elmúlt időszak tapasztalata bizonyította, hogy sok esetben, a jól előkészített választás és találkozás, hosszú távú, sikeres kapcsolattá vált.

Szeretettel várom, egy előzetes időpont egyeztetést követően.

Újságcikk az irodámról a Maxima 34. számában 2005.-ben.

Répás Pál - Budai hegyoldal társkereső Maxima című újságból cikk

  • Répás Pál Irodavezető
  • 1118 Budapest, Előpatak utca 25.
  • Telefon: +36(30) 73-74-506
  • e-mail: info@budaitarskereso.hu