"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk."
Hemingway

Kedves Társkereső!

Répás Pál fotó A Budai Hegyoldal Társkereső Iroda célja, hogy hatékonyan segítse az Ön igényeinek, értékrendjének és életstílusának megfelelő Társsal való kapcsolatteremtést.
Amennyiben elege van az online oldalakon található igénytelen, megbízhatatlan társkeresőkből és szeretne a valóban igényes, válogatott VIP ügyfeleimmel megismerkedni, akkor vegye igénybe a BUDAI HEGYOLDAL TÁRSKERESŐ IRODA szolgáltatásait!

Az irodai társközvetítés átlagosan négyszer nagyobb hatékonysággal működik, mint az online társkeresés.

Melyek az előnyei a hagyományos irodai társközvetítésnek az online társkereséssel szemben?

  • A társkeresőkkel személyes kapcsolatban állok.
  • A beszélgetések során a megfelelő partner kiválasztása érdekében reális képet alkotok a társkeresők személyiségéről, életmódjáról, elvárásairól, ez alapján személyre szabott ajánlásokat készítek.
  • Az ügyfélkörömről valódi, hiteles információkat kaphat, ezzel is megkönnyítve, a legszimpatikusabbak kiválasztását, akiknél felkeltem az érdeklődést Ön iránt.
    Levelezgetés helyett randevú!
  • A sikeres társközvetítés érdekében kapcsolatot tarthat velem és rendszeresen konzultálhatunk.
  • Egy kötetlen beszélgetés keretében egyénre szabott megoldást találhatunk Ön számára a budai hegyoldalban lévő barátságos irodámban.
  • A BUDAI HEGYOLDAL TÁRSKERESŐ vezetőjeként igényes, változatos programokat (kerti partikat, kirándulásokat, utazásokat, sítúrákat) szervezek, melyre szeretettel hívom Önt is.

Szeretettel várom előzetes időpont egyeztetés után.
Hívjon bátran! Együtt biztosan megtaláljuk az igényeinek megfelelő, ideális társat!

Tisztelettel: Budai Hegyoldal Társkereső
Répás Pál irodavezető Tel.: +36(30) 73-74-506