"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk."
Hemingway

Kedves Társkereső!

Répás Pál fotó Budai Társkereső Irodánk célja, hogy kölcsönös tisztelet, megbecsülés alapján hatékonyan segítse a kapcsolatteremtést azzal a társsal, aki megfelel az ön igényeinek, értékszemléletének, életstílusának. Ismerőseimmel, barátaimmal gyakran beszélgetünk a párkeresés nehézségeiről. A profitorientált fogyasztói társadalmak elidegenedő világában megváltoztak az ismerkedési szokások. Sajnos már nyoma sincs a Krúdy korabeli romantikának, a férfiak nem párbajoznak az imádott nőért, a hölgyek nem ejtik el a keszkenőjüket. Televíziós munkám során személyesen tapasztaltam: a tömegkommunikáció, az internet által diktált virtuális világban elsorvadnak a személyes élmények, felszínessé válik a kapcsolatteremtés, ami a kezdeti eufóriát követően többnyire keserű csalódásokhoz vezet.

A következő néhány mondatban szeretném bemutatni tevékenységünket, magam és országos hálózatunkat:

A BUDAI HEGYOLDAL TÁRSKERESŐ küldetése az Ön igazi társának felkutatása kulturáltan és igényes körülmények között. Kitűzött célunk az, hogy az emberi értékeket előtérbe helyezzük, valamint Önt támogassuk a párválasztásban.

A BUDAI HEGYOLDAL TÁRSKERESŐ hatékony, kulturált eszközökkel garantálja a harmonikus kapcsolatteremtést.

A BUDAI HEGYOLDAL TÁRSKERESŐ célja, hogy egy baráti hangulatú személyes találkozás során közvetlen beszélgetéssel, egyénre szabott megoldást találjunk az ön számára.

  • A teljes körű diszkréció biztosított.
  • Ügyfélkörünk teljes mértékben hiteles, leinformálható.
  • Társkereső irodánk naprakész információs anyagot nyújt Önnek fényképes adatbázis formájában.
  • A budai hegyoldalban lévő barátságos irodánkban, nyugodt környezetben, bizalmas légkörben lehetőség nyílik a kötetlen beszélgetésre.

A BUDAI HEGYOLDAL TÁRSKERESŐ ügyfelei felszabadultan, szórakozva találhatják meg az elvárásaikkal leginkább harmonizáló partnert.
Kellemes, igényes programokat szervezünk:

  • zenés-táncos ismerkedési estek
  • kerti partik
  • túrák, utazások
  • sportok: vitorlázás, korcsolyázás, sítúrák, wellness

A BUDAI HEGYOLDAL TÁRSKERESŐ a Cronos Társközvetítő (www.ctk.hu ) Irodahálózat tagja, amely évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ország egész területén. Ez a konstruktív rendszer garantálja, hogy nálunk mindenki megtalálja a leghatékonyabb módot az ideális társ felkutatására és az örömteli találkozásra.

A BUDAI HEGYOLDAL TÁRSKERESŐ irodánk könnyen megközelíthető gépkocsival és a BKV járműveivel egyaránt.
Címünk: 1118 Budapest, Előpatak u. 25. (a sasadi hegyoldalban)

Befejezéseként néhány mondatban szólok magamról:
18 éves korom óta élek a budai hegyoldalban, ahol ez idő alatt sok barátra tettem szert és nagyon sok egyedül élő embert ismertem meg. 12 évig tartó házasság után váltam el, és az új kapcsolat keresése döbbentett rá, milyen nehéz megfelelő társat találni.
Az internetes ismerkedés látszólag sok lehetőséget kínál, de a személyes tapasztalatom alapján időrabló, személytelen, és sok esetben hamisak a közölt adatok. Így született meg a gondolat, hogy egy minden szempontból igényes társkereső irodát alapítsunk.
Fontosnak tartom a személyes adottságok, igények tiszteletben tartását. Empatikus képességem, nyitottságom fog segíteni Önnek, hogy baráti kapcsolat alakuljon ki közöttünk. A megfelelő társtalálást segíti még a média területén eltöltött 25 év alatt kialakult széleskörű baráti társaságom, élettapasztalatom és professzionális csapatom.

Szeretettel várom előzetes időpont egyeztetés után.
Hívjon bátran! Együtt biztosan megtaláljuk az igényeinek megfelelő, ideális társat!

Tisztelettel: Budai Hegyoldal Társkereső
Répás Pál irodavezető Tel.: +3630 7374 506